4. světový kongres estetické a anti-aging medicíny AMWC východní Evropa

Září 2016
Akce
BIOPTRON: PŘEDVÁDĚNÍ NEJLEPŠÍHO ŘEŠENÍ V ANTI-AGING OBORU BĚHEM 4. SVĚTOVÉHO KONGRESU ESTETICKÉ A ANTI-AGING MEDICÍNY, VÝCHODNÍ EVROPA

Informace

4. světový kongres estetické a anti-aging medicíny AMWC východní Evropa se konal v září 2016 ve Světovém obchodním centru v Moskvě. Tento ročník znovu přinesl bohatý a pestrý vědecký program, včetně nejnovějších trendů a objevů v oborech estetické dermatologie, plastické chirurgie, produktivní dlouhověkosti a preventivní, regenerativní a anti-aging medicíny.

ceremony.jpg
Kongres AMWC, Moskva
Kongres AMWC byl pořádán za organizační podpory Ministerstva zdravotnictví a Moskevské zdravotnické organizace. Společnost ZEPTER INTERNATIONAL představila systém BIOPTRON v rámci lékařského vědeckého programu zahrnujícího také živou prezentaci polarizovaného léčebného světla při anti-aging procedurách. Tento systém je představitelem nejnovějších postupů a inovací v oborech mezinárodní estetické medicíny, biotechnologie, farmacie a anti-aging medicíny.
Systém BIOPTRON specialistům na estetickou dermatologii, plastickým chirurgům a odborníkům na anti-aging formou workshopu předvedla Dr. Jasmina Lalosevic, která předložila důkazy o tom, jak dokážou různé vlnové délky světla BIOPTRON léčit různé zdravotní problémy a pomáhat bojovat proti procesům stárnutí pleti.
Dr. Jasmina Lalosevic, zástupkyně kliniky estetické a holistické medicíny a vzdělávacího centra pro mezoterapii, je členkou Světové společnosti pro anti-aging medicínu a Globální zdravotnické sítě. Je zakladatelkou dvou renomovaných center estetické a anti-aging medicíny v Bělehradu a s přístrojem BIOPTRON dosahuje pozoruhodných výsledků již více než dvacet let.
Dr. Lalosevic seznámila v rámci své přednášky na sympoziu o anti-aging procedurách a léčebném světle BIOPTRON, nazvané „Nové horizonty pro krásu a omlazení pleti“, mezinárodní lékařskou obec s výzkumem, jenž se zabývá polarizovaným světlem a při němž bylo klinicky prokázáno, že toto světlo redukuje drobné linky a vrásky, zmírňuje ztrátu pevnosti a pružnosti pleti a vyrovnává její tón.
Její přednáška byla zaměřena na vědecky prokázané příznivé účinky přístroje BIOPTRON při stimulaci určitých buněk v pokožce, takzvaných fibroblastů, která zvyšuje produkci kolagenu a elastinu - látek podporujících krásu pleti. Úbytek těchto dvou proteinů v lidské pokožce, jenž souvisí s přibývajícím věkem a s působením slunečních paprsků, se na pleti projevuje výskytem jemných linek a vrásek. Bezpečná a nenvazivní aplikace světla BIOPTRON po dobu pouhých 10 minut denně dokáže pleť těchto vrásek zbavit.
Dr Lalosevic předvedla postupy anti-aging terapie BIOPTRON při jejím použití po mezoterapii a aplikaci hyaluronových výplní, po biorevitalizaci, plazmovém liftingu PRP, liftingu obličeje pomocí mezonití, po peelingu a laserových procedurách, botoxových injekcích a dokonce i při použití jako doplňkové léčby při vlasových terapiích a po transplantaci vlasů. BIOPTRON se rovněž používá v celé řadě dalších zdravotnických indikací, mezi něž se řadí bolest, revmatologie, fyzioterapie, zranění, pediatrie, rány, sezónní afektivní poruchy.
Světelná terapie BIOPTRON se již mnoho let úspěšně používá pro prevenci, léčbu a rehabilitaci nejrůznějších onemocnění a zdravotních problémů a velmi účinně rovněž působí na linky a vrásky. Tento systém se tudíž osvědčil jako testovaná, certifikovaná a účinná terapie proti stárnutí pleti. Na 2. a 3. evropském kongresu estetické a anti-aging medicíny, pořádaném v letech 2014 a 2015 v Paříži, získal BIOPTRON cenu Anti-aging & beauty trophy.