BIOPTRON V MONTE CARLU

Březen 2016
Výstavy
Nedávné představení přístroje světelné terapie BIOPTRON na 14. světovém kongresu estetické a anti-aging medicíny (AMWC) v Monaku

Informace

V roce 2016, pod vědeckým dohledem Světové společnosti interdisciplinární anti-aging medicíny (WOSIAM), oslavil Světový kongres estetické a anti-aging medicíny své 14. výročí bohatým programem.

Monacké knížectví bylo opět místem konání této prestižní události a BIOPTRON, zdravotnický přístroj pro světelnou terapii, byl opět v centru zájmu všech účastníků.

V posledních 14 letech hraje AMWC důležitou roli ve vědeckém šíření a upevňování povědomí o boji proti stárnutí (anti-aging).

Toto téma je v současnosti velmi diskutované. Na Kongresu 2016 byly představeny způsoby dosažení účinné prevence stárnutí v oblasti estetické medicíny (dermatologie a estetické chirurgie) v kombinaci s využíváním anti-aging medicíny (jejíž součástí je i BIOPTRON) pro dosažení vnitřní a vnější pohody.

Na kongresu 2016 řečnili nejuznávanější experti a odborníci v oblasti estetické dermatologie, plastické a estetické chirurgie, multidisciplinární preventivní a anti-aging medicíny o tom, jak dokáže terapie světlem BIOPTRON viditelně obnovit přirozenou zářivost obličeje, redukovat tmavé skvrny na pokožce, zlepšit strukturu pleti a zjemnit vrásky - vše v pohodlí vašeho domova.

Profesionálové z celého světa používají přístroje BIOPTRON MedAll, BIOPTRON Pro 1 a BIOPTRON 2 na estetických klinikách. Dr. Christian Deperdu, dermatolog a specialista v oblasti anti-aging ve francouzském městě Beausoleil; Dr. Bogdan Dimitrie Niculae, prezident Rumunské asociace anti-aging a hlavní dermatolog na klinice Lasermed; Dr. Jasmina Lalosevic z Bělehradu v Srbsku, zakladatelka estetických klinik AestheticMed a Dr. Urszula Hura, majitelka medicínského centra Hura v Polsku, spolu s mnoha dalšími významnými lékaři společně potvrdili účinnost a snadnost používání světelné terapie BIOPTRON v kombinaci s oblíbenými estetickými zákroky.

Mezi ně patří používání revoluční terapie světlem po mezoterapii a aplikaci výplní kyselinou hyaluronovou, po PRP liftingu, liftingu mezonitěmi, po aplikaci laserových zákroků a peelingových ošetření, a dokonce jako doplňková terapie při léčbě a transplantaci vlasů.

Pro více informací o tom, jak a proč je BIOPTRON důležitý ve sféře anti-aging, prosím, navštivte:www.bioptron.com/What-it-Treats/Anti-Aging.aspx.

Odborné názory nezávislých lékařských expertů v oblasti anti-aging najdete na: www.bioptron.com/Professionals/Doctors-Corner.aspx.