BIOPTRON - vítěz Anti-Aging & Beauty Trophy

October 2014
Výstavy
BIOPTRON získal cenu Anti-aging trophy pro nejlepší energetický přístroj na 2. evropském kongresu estetické a anti-aging medicíny AMEC 2014 konaném na konci října v Paříži.

Informace

Tým odborníků BIOPTRON (zprava): Dr. Jasmina Lalosevic, Dr. Christian Deperdu, Dr. Sanja Vranic, Dr. Michael T. McNamara, Dr. Tijana Tomic

BIOPTRON získal cenu Anti-aging trophy pro nejlepší energetický přístroj na 2. evropském kongresu estetické a anti-aging medicíny AMEC 2014 konaném na konci října v Paříži.
AMEC 2014 následoval, po loňském úspěšném 1. ročníku evropského kongresu estetické a anti-aging medicíny, a dosáhl ještě většího úspěchu. Účelem akce AMEC 2014 bylo vycházet vstříc požadavkům v oblasti globálních estetických a anti-aging akcí v celoevropském měřítku. Koncepcí kongresu byla všestranná odbornost v oblasti estetické medicíny a kombinace několika disciplín ve sféře preventivní a anti-aging medicíny.


Světelná terapie BIOPTRON na 2. evropském kongresu estetické a anti-aging medicíny 2014 v Paříži

Světelná terapie BIOPTRON, jednička v boji proti stárnutí, získala cenu Anti-aging trophy pro nejlepší energetický přístroj na 2. evropském kongresu estetické a anti-aging medicíny AMEC 2014 konaném na konci října v Paříži.

ceremony.jpg
Slavnostní vyhlášení vítězů – AMEC Paris

Mezinárodní tým lékařských odborníků představil účinky světelné terapie BIOPTRON v oblasti antiaging medicíny na základě výsledků klinických studií. Ty prokázaly pozitivní a stimulační účinky světelné terapie BIOPTRON na fibroblasty v našem těle, které jsou zodpovědné za produkci kolagenu a elastinu. S přibývajícím věkem (stejně jako při vystavení slunečnímu záření) se množství těchto proteinů v pokožce snižuje a výsledkem jsou tenké rýhy a vrásky. Každodenním ošetřením pokožky (stačí 10 minut) bezpečnou a neinvazivní světelnou terapií BIOPTRON dochází k odstranění těchto vrásek, a to bez vedlejších účinků.
Dr. Christian Deperdu, dermatolog a specialista anti-aging medicíny z francouzského Beausoleil a Dr. Jasmina Lalosevic z Bělehradu, Srbsko, zakladatelka anti-age kliniky Aesthetic Med, přednášeli o světelné terapii BIOPTRON. Oba demonstrovali účinnost a jednoduchost použití světelné terapie BIOPTRON v různých populárních anti-aging procedurách: po mezoterapii a hyaluronových výplních, plazmovém PRP liftingu a faceliftingu s mezonity, peelingu a laserových postupech. Podělili se také o své vlastní úspěšné zkušenosti v každodenním použití světelné terapie BIOPTRON.


Světlo, které léčí
BIOPTRON je synonymem pro léčebnou světelnou terapii, a je v této oblasti lídrem na trhu. Výsledky jsou podloženy 25letým podrobným, lékařským a vědeckým výzkumem. Světelná terapie BIOPTRON je účinná i pro indikace v oblasti anti-aging. BIOPTRON je certifikovaný zdravotnický přístroj, založený na patentované světelné technologii. Společnost BIOPTRON AG, dceřiná společnost Zepter International, založená ve Švýcarsku, se již po 25 let zabývá výrobou vysoce kvalitních zdravotnických přístrojů. BIOPTRON se dodává ve 3 velikostech, po celém světě bylo prodáno více než 3 milióny přístrojů, což z něj činí nejúspěšnější zařízení v oblasti světelné terapie na světě. Bioptron se prodává ve více než 60 zemích světa.


Účinky světla BIOPTRON
Dr. Michael McNamara, mezinárodní opinion leader společnosti BIOPTRON AG, se zúčastnil kongresu AMEC 2014 jako hostující lektor. Kromě anti-aging účinků světelné terapie BIOPTRON, Dr. McNamara stručně představil její široké uplatnění v dalších oblastech jako např. tišení bolesti, rychlejší a účinnější hojení ran, léčba zánětů tkání, sportovní zranění, eliminace bolesti krku a dolní části zad, léčba akné a dalších zdravotních problémů. Což činí z BIOPTRONU jedničku na trhu v oblasti světelné terapie. Každodenní aplikace světelné terapie BIOPTRON je zdraví prospěšná, může snížit riziko závažných civilizačních chorob jako jsou infarkt, mrtvice a rakovina. Terapie BIOPTRON je nezbytnou součástí omlazujících ošetření pleti a ideální pro každodenní domácí léčbu.