BIOPTRON získal prestižní cenu “Art of Beauty Award“ v oboru anti-aging

Říjen 2016
Akce
Mezinárodní ocenění udělené na lékařském kongresu v Ázerbájdžánu je skutečnou „známkou kvality“, jež přináší důvěru zákazníků a respekt ve světě medicíny

Informace

V říjnu 2016 získal BIOPTRON na 3. anti-aging kongresu v Ázerbájdžánu cenu ‘Art of Beauty Award’. Kongres estetické a anti-aging medicíny se konal ve dnech 6.-7. října 2016 v Baku.

O bohatý a pestrý program zaměřený na obory estetické dermatologie, plastické chirurgie, produktivní dlouhověkosti a preventivní, regenerativní a anti-aging medicíny se jako obvykle postaraly přední světové společnosti.

Světově uznávaní řečníci vystoupili s průlomovými přednáškami a uspořádali workshopy na téma anti-aging medicíny. Společnost ZEPTER INTERNATIONAL představila lékařsko-vědecký program a vystoupila rovněž s živou prezentací polarizovaného světla BIOPTRON.

Přednášku o světle BIOPTRON přednesla Dr. Sanja Vranic, mezinárodní brand ředitelka BIOPTRON. Přednášky se zúčastnili specialisté v oboru estetické dermatologie, plastičtí chirurgové a odborníci na anti-aging z oborů medicíny, biotechnologie a farmacie.

Dr. Vranic ve své přednášce nazvané „Léčebné světlo: Nové horizonty v oblasti krásy a omlazení pleti“ předložila důkazy o tom, jak dokážou různé vlnové délky světla BIOPTRON léčit různé zdravotní problémy a pomáhat bojovat proti stárnutí pleti.

Ve svém vystoupení se zaměřila na vědecky prokázané příznivé účinky léčebné světelné terapie BIOPTRON v oboru anti-aging. Uvedla při tom, že v rámci klinického výzkumu bylo prokázáno, že BIOPTRON působí pozitivním stimulačním účinkem na určité buňky v pokožce, takzvané fibroblasty, čímž dochází k produkci kolagenu a elastinu - látek podporujících krásu pleti.

Při gala večeři pořádané v rámci druhého dne kongresu získaly společnosti BIOPTRON a ZEPTER INTERNATIONAL cenu ‘Art of Beauty Award’ - národní ocenění v oboru estetické a anti-aging medicíny v kategorii ‘Foreign Brand Company of the Year’.

Porota, ve které zasedli přední zahraniční a domácí odborníci, vyhodnotila BIOPTRON jako nejlepší řešení pro anti-aging a uvedla, že cena „Art of Beauty Award“ je skutečnou „známkou kvality“, jež přináší důvěru zákazníků a respekt ve světě medicíny.



Dr. Sanja Vranic, mezinárodní brand ředitelka BIOPTRON,
přebírá cenu ‘Art of Beauty Award’ na 3. anti-aging kongresu
v Ázerbájdžánu.